Lillehammer Bilskadesenter er finalist i “Årets Blinklys” 2023 


Hjem >> Nyheter > Finalist i “Årets Blinklys” 2023!

Nominert til Årets Blinklys for andre året på rad 

Klikk her for å stemme

 Vi i Lillehammer Bilskadesenter er utrolig stolte av å være blant de tre nominerte til inspirasjonsprisen for bærekraftstiltak i bilbransjen, Årets Blinklys 2023! 

Dette er det andre året på rad hvor vi har blitt nominert, og juryen er nok en gang imponert over vår dedikasjon til bærekraft, det harde arbeidet vi legger ned, og vår evne til å utgjøre en forskjell.

Årets Blinklys er en inspirasjonspris for bærekraftstiltak i bilbransjen, opprettet av Söderberg & Partners (NHO Forsikring), Storebrand (NHO Pensjon) og Norges Bilbransjeforbund. Målet er å få hele bilbransjen til å operere på et bærekraftig vis, og med denne prisen kan flere i bransjen bli inspirert og se hvilke gode tiltak andre tar i bruk. 

Kandidatene til Årets Blinklys må kunne vise til tiltak som er gjennomført med klar positiv effekt og som kan knyttes til minst ett av følgende forhold:

  • Miljømessig fotavtrykk
  • Mangfold i virksomheten
  • Økonomisk gevinster


Årets Blinklys for 2023 deles ut på Bilbransjens dager 14. november 2023, les mer om prisen på Norges Bilbransjeforbund sine sider. 

Vi i Lillehammer Bilskadesenter har implementert verktøy som gjør det mulig å måle vår utvikling på ulike bærekraftsområder. Dermed kan vi ta i bruk tiltak som gir økonomisk verdi, samtidig som det gir en lavere miljøbelastning. Vi ser for eksempel sammenhengen mellom vårt reduserte CO2-avtrykk og en økt verdiskapning. De resultatene vi oppnår, er konkrete bevis på vårt engasjement og vår ledende rolle mot en mer bærekraftig fremtid.

Vi er stolte av å være en del av grønn vekst og ser frem til å fortsette vårt arbeid mot en mer bærekraftig bilbransje! 

 

Vi setter stor pris på om du vil gi oss din stemme!

Klikk her for å stemme


Har du en skade?

Kom innom og vis oss bilen

Bestill taksering

Våre åpningstider

Mandag - fredag 07:30 - 15:00

Industrigata 58b
2619 Lillehammer


Bestill taksering

Lillehammer Bil Møller Bil Lillehammer  

Møller Bil Lillehammer Autocenteret Tungen Bil  Autocenteret BOS Lillehammer Motorcentral Tungen Bil  Lillehammer Bil Skaansar Auto Tungen Bil